Hoe werkt het?

Om te beginnen is het afdrukken van een gipsbuik is een leuke ervaring en volledig onschadelijk voor moeder en kind.

Ik kom graag op uitnodiging naar uw babyshower, naar een locatie van uw keuze of u kunt op afspraak naar mijn atelier aan huis komen. Om een mooi eindproduct te krijgen gaat er een heel proces aan vooraf, waarbij ik de “nieuwe” mama  zoveel mogelijk wil betrekken.

Ik kom met al mijn materialen naar de afgesproken plaats. Hier dek eerst de vloer af om het morsen van gips op de vloer te voorkomen. De “nieuwe” mama kan een oud   t-shirt aantrekken of zij smeert haar buik dik in met de vet welke ik heb meegebracht. BH en broek worden afgedekt en het proces van het gipsafdrukken kan beginnen. Dit duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Afhankelijk van de conditie van mama kan het afdrukken liggend, op een stoel of staand plaatsvinden.Na het in gipsen neem ik de afdruk mee naar huis waar ik het verder zal verstevigen, egaliseren en bewerken zoals afgesproken. Vanwege de droogtijd en afhankelijk van de afwerking zal het eindproduct van de gipsbuik tussen de 3 en 5 weken klaar zijn.

Tijdens het proces hebben de mama en ik over de mail of app contact voor vragen en foto’s. Wanneer de afdruk helemaal bewerkt is maken we een afspraak over de aflevering.

Ik werk volledig op basis van goed vertrouwen en respect voor uw wensen. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten.